Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, declarația mandatului: "În fiecare an vine iarna!"

Florin Cîțu, declarația mandatului: "În fiecare an vine iarna!"

Mai tare ca Băsescu! Florin Cîțu face declarația mandatului, chiar în ziua în care a fost desemnat înlocuitorul său la Palatul Victoria. "În fiecare an vine iarna!", a anunțat premierul, ironic, într-o ședință cu prefecții.

Florin Cîțu, declarația mandatului: "În fiecare an vine iarna!"
de Alexandra Dima    |    21 Oct 2021   •   20:44

Într-o ședință desfășurată joi online, Florin Cîțu le-a cerut prefecților să mai lase deoparte politica și să se ocupe pregătirile pentru această iarnă cu contracte încheiate, materiale pentru deszăpezire și căldură pentru oameni. 

”Aș vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Știm că vine iarna, suntem în luna octombrie, și în fiecare an vine iarna”, a declarat Cîțu.

Declarația, ironică, fără îndoială, aduce aminte de celebra expresie lansată de Traian Băsescu - Iarna nu-i ca vara!

La final de mandat, iată că Florin Cîțu e pe punctul să depășeasca recordul lingvistic al fostului președinte: În fiecare an vine iarna!  

Ironia lui Cîțu amintește și de Jon Snow și celebra expresie "Winter is coming" din serial Game of Thrones. După Superman și Joker, poate vom avea parte de un nou remake cu Cîțu. Până atunci, nu uitați: În fiecare an vine iarna! 

Să mai ascultăm o dată!

 

Citește și: Din "Superman", Florin Cîțu a devenit "Joker". Internauții îl parodiază pe premier într-un clip publicat online

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu winter is coming
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close