Antena 3 CNN Actualitate Cum se organizează nunţile şi botezurile la care toţi participanţii sunt vaccinaţi. Explicaţia premierului Cîţu

Cum se organizează nunţile şi botezurile la care toţi participanţii sunt vaccinaţi. Explicaţia premierului Cîţu

Premierul Florin Cîțu a explicat modalitatea prin care petrecerile private de nuntă și botez vor putea fi organizate fără limită de participanți dacă aceștia sunt vaccinați.

Cum se organizează nunţile şi botezurile la care toţi participanţii sunt vaccinaţi. Explicaţia premierului Cîţu
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2021   •   12:22

Potrivit premierului, va cădea în responsabilitatea organizatorului să se asigure că toți participanții la eveniment sunt vaccinați.

„Este decizia organizatorului dacă vrea să primească mai mulți oameni acolo, noi nu o impunem”, a spus premierul Florin Cîțu  în timpul unei vizite la Suceava.

Organizatorul va fi obligat să verifice dacă participanții și angajații sunt vaccinați, pe baza certificatului de vaccinare.

Măsura privind evenimentele private a fost anunțată joi de președintele Klaus Iohannis.

„Dacă organizatorul garantează că toate persoanele care participă sunt vaccinate se renunță la restricționarea numărului de participanți.

Deci, mai concret, dacă pe 15 iulie cineva dorește să organizeze o nuntă într-un spațiu închis în interior și garantează că toți participanții sunt vaccinați nu se mai aplică restricționarea la un număr de 70 de persoane”, a anunțat, joi, președintele Klaus Iohannis.

Noile măsuri vor fi introduse într-o hotărâre de Guvern.

 

×
Subiecte în articol: nunti Klaus Iohannis
Parteneri
Primă de sute de lei pentru românce, de 8 Martie!
x close