Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda a rămas fără permis timp de 90 zile, după ce a condus cu o viteză prea mare în localitate

Claudiu Manda a rămas fără permis timp de 90 zile, după ce a condus cu o viteză prea mare în localitate

Claudiu Manda a rămas fără permis timp de 90 zile, după ce a condus cu o viteză prea mare în localitate
01 Apr 2019   •   21:46

Permisul lui Claudiu Manda a fost suspendat pe o perioadă de 90 de zile, după ce acesta a fost prins cu o viteză de 125 de kilometri pe oră în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu. 

Senatorul PSD a luat și o amendă de 1.305 lei. 

„Astăzi, în jurul orei 15.40, în cadrul Planului de acțiune TISPOL ( pe viteză), pe raza orașului Mihăilești, județul Giurgiu, polițiștii l-au depistat pe Iulian Caludiu Manda, conducând un Mergedes S Class, negru, cu 125km/h, în localitate.

A fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției.

Reacția lui Claudiu Manda:

„La ora 16.00 aveam ședință la Senat. La 15.40, la Mihăilești. Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a declarat Claudiu Manda.

„Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Politie. Le-a luat 10 minute să-mi scrie dovada. Au fost corecti”, a mai spus Manda. 

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda permis viteza
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close