Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda, prima reacție după ce a rămas fără permis: „Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. Au fost corecți”

Claudiu Manda, prima reacție după ce a rămas fără permis: „Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. Au fost corecți”

Claudiu Manda, prima reacție după ce a rămas fără permis: „Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. Au fost corecți”
01 Apr 2019   •   22:00

Claudiu Manda a avut o primă reacție după ce i-a fost suspendat permisul de conducere. Senatorul PSD a fost prins cu o viteză de 125 de kilometri pe oră în localitate, pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, și a rămas fără permis pentru 90 de zile. 

„La ora 16.00 aveam ședință la Senat. La 15.40, la Mihăilești. Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a declarat Claudiu Manda.

„Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. Le-a luat 10 minute să-mi scrie dovada. Au fost corecți”, a mai spus Manda. 

Citiți și Claudiu Manda a rămas fără permis timp de 90 zile, după ce a condus cu o viteză prea mare în localitate

×
Subiecte în articol: suspendat reactie Claudiu Manda
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close