Antena 3 CNN Actualitate Cum arată clinicile de tratament unde se tratează familie regale și vedetele. O săptămână costă peste 100.000 de euro

Cum arată clinicile de tratament unde se tratează familie regale și vedetele. O săptămână costă peste 100.000 de euro

Recuperare de lux pentru bogații lumii într-o clinică exclusivistă din Elveția. Clienții care merg la tratament stau în vile și au șofer personal, menajeră, bucătar și terapeut. O săptămână acolo îi costă pe miliardari peste 100.000 de euro.

Cum arată clinicile de tratament unde se tratează familie regale și vedetele. O săptămână costă peste 100.000 de euro
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    26 Feb 2023   •   11:32

Pentru cei foarte bogați, terapia clasică nu mai este suficientă așa că au apărut clinici de dezintoxicare de lux în Elveția cu vedere spre lac și spre Munții Alpi, unde tratamentele costă între 96.000 și 121.000 de euro pe săptămână pentru o singură internare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Clienții sunt de obicei membri ai familiilor regale din Orientul Mijlociu, miliardari, actori celebri sau vedete din sport.

Citește și: Mărturie cutremurătoare a unei paciente operate de cardiologul groazei: "Nici nu puteam urca scările"

Spre deosebire de alte centre de dezintoxicare de lux cunoscute din Arizona, California și Marea Britanie, în clinicile de Zürich clienții nu văd și nu interacționează niciodată cu alții. Nu există terapie de grup și nici zonă comună.

Clienții stau în propria vilă sau apartament și au șofer, menajeră, bucătar și terapeut rezident precum și ședințe zilnice individuale cu echipă formată din 15, 20 de psihiatri, medici, asistente, profesori yoga, maseuri și nutriționiști care se informează reciproc despre starea și progresul clientului după fiecare întâlnire.

Deși trei sau patru clienți pot sta în aceste clinici, programul lor este aranjat pentru a menține impresia că ei sunt punctul central al întregii unități. În afară de personal, nimeni nu va știi vreodată că sunt acolo.

×
Subiecte în articol: clinica
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close