Antena 3 CNN Actualitate CNAIR, prima reacție după explozia de la Călimănești, de pe autostrada A7: "Se dovedește că meseria de constructor este grea și presupune riscuri"

CNAIR, prima reacție după explozia de la Călimănești, de pe autostrada A7: "Se dovedește că meseria de constructor este grea și presupune riscuri"

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, a transmis condoleanțe familiilor constructorilor decedați și însănătoșire celor răniți în explozia care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe Autostrada A7.

CNAIR, prima reacție după explozia de la Călimănești, de pe autostrada A7: "Se dovedește că meseria de constructor este grea și presupune riscuri"
Sursa foto: Facebook/ Robert Ignat
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2023   •   09:26

”Transmit condoleanțe familiilor constructorilor care și-au pierdut viața în explozia de gaze care a avut loc în această noapte pe șantierul lotului 1 la Autostrăzii Focșani-Bacău. Totodată, doresc să însănătoșire grabnică celor care au fost răniți în acest accident.

Încă o dată se dovedește că meseria de constructor este grea și presupune riscuri”, a transmis, în această dimineață, Cristian Pistol, directorul CNAIR.

Citește și:  Momentul exploziei de la magistrala de gaz din Călimănești, surprins de o cameră de supraveghere.

Patru oameni au murit și cinci au fost răniți, în noaptea de miercuri spre joi, după explozia de la Călimăneşti, ce a fost urmată de incendiu la magistrala de gaz din zona Autostrăzii A7.

Magistrala de transport gaze naturale sa fisurat și au apărut scântei mecanice ca urmare a lucrărilor executate pe șantierul Autostrăzii A7, Autostrada Moldovei. 

Victimele erau angajați ai societăților care executa lucrările.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close