Antena 3 CNN Actualitate Cod deontologic pentru prostituţie ca la carte. Ultima găselniţă a câtorva proxeneţi din Buzău

Cod deontologic pentru prostituţie ca la carte. Ultima găselniţă a câtorva proxeneţi din Buzău

Cod deontologic pentru prostituţie ca la carte. Ultima găselniţă a câtorva proxeneţi din Buzău
Sursa foto: Foto: activerain.com
18 Mai 2012   •   20:19

Fiecare meserie din lume care se respectă are propriul cod deontologic după care se ghidează. Mai puţin cea mai veche meserie din lume care pare să fi fost lăsată de izbelişte la acest capitol. Până azi, când trei proxeneţi din Buzău, riguroşi din fire, s-au gândit să schimbe din temelii percepţia despre prostituate.

Au conceput un cod deontologic numai al lor. Un fel de proclamaţie dar nu de independenţă, ci mai degrabă de supunere faţă de client şi...de bun simţ.

Pe lângă lucrurile obişnuite pe care mascaţii le găsesc în periplul lor pe la bârlogurile poxeneţilor şi al prostituatelor: bani, telefoane, bijuterii - poliţiştii buzoieni au găsit şi un manual despre cum să fii o prostituată de succes...

"Acasă, te trezeşti, te speli pe faţă, pe dinţi, bem o cafea, facem curat, se fumează în casă doar atunci când îţi este permis, obligatoriu în fiecare seară înainte de somn te speli, nu mai ţipi, nu mai minţi, vorbeşti frumos cu oricine. Înainte de muncă te speli obligatoriu, te îmbraci frumos, te speli pe dinţi, te dai cu cremă, te machiezi în funcţie de cum te-ai îmbrăcat, te încalţi când pleci, te parfumezi, mergi dreaptă. Dacă aceste reguli nu se respectă, 10 minute în frig afară sau câte o palmă, un pumn". 

Cele 18 reguli de aur, cuprinse parcă într-un manual de igienă, au fost găsite scrise în casa a trei tineri proxeneţi. Erau destinate celor două colaboratoare.

Tinerii au primit mandat de arestare pentru 29 de zile, iar ,"Angajatele" lor  sunt cercetate în stare de libertate pentru prostituţie.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close