Cod portocaliu de inundaţii în Prahova, până la ora 23.00

de S.T.    |    09 Iun 2014   •   18:57
Cod portocaliu de inundaţii în Prahova, până la ora 23.00 Foto: Agerpres
UPDATE: Râurile mici din bazinul superior şi mijlociu al Teleajenului şi din bazinul Doftanei, din judeţul Prahova, sunt sub cod portocaliu de inundaţii până la ora 23.00, potrivit unei avertizări a Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor.

Ştirea iniţială:

Râurile mici din bazinul mijlociu al Teleajenului vor fi sub cod galben de inundaţii până luni seară, la ora 22.00, potrivit unei atenţionări a Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor.

Potrivit INHGA, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri şi debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile mici din bazinul mijlociu al Teleajenului (judeţul Prahova), luni între 14.30 şi 22.00.

Aceste fenomene se înregistrează ca urmare a precipitaţiilor cu caracter totenţial înregistrate în ultimele ore şi a precipitaţiilor prognozate pentru următoarele ore.

Vestul judeţului Prahova este luni, în intervalul 14.15 - 15.15, sub cod galben de ploi potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Partea de nord-vest a judeţului a fost şi duminică seară sub cod galben de ploi.

Parteneri
x close