Antena 3 CNN Actualitate Comandant de navă beat, oprit de poliţiştii de frontieră înainte de a provoca un accident naval

Comandant de navă beat, oprit de poliţiştii de frontieră înainte de a provoca un accident naval

Comandant de navă beat, oprit de poliţiştii de frontieră înainte de a provoca un accident naval
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
30 Aug 2011   •   20:56

Un comandant s-a urcat atât de beat la cârmă că până şi nava sa mergea pe şapte cărări! Alţi navigatori au văzut pericolul şi au apelat numărul de urgenţă 112. Poliţiştii de frontieră şi angajaţii Căpităniei din Călăraşi au reuşit să oprească vasul înainte să aibă loc vreo tragedie.

Bună seara! Imediat ce au fost anunţaţi că un şlep făcea manevre suspecte şi pune în pericol siguranţa navigaţiei, oamenii legii l-au contactat pe comandantul navei prin radio-telefon.

Omul era incoerent, aşa că autorităţile n-au mai stat pe gânduri Si au urcat la bordul navei. Cabina de comandă mirosea ca o distilerie. L-au luat pe sus pe comandant, l-au dus la biroul poliţiei rutiere şi l-au pus să sufle în etilotest.

Bărbatul era aproape de comă alcoolică. 1,23 la mie a indicat testul. Comandantul este cercetat în libertate pentru "exercitarea atribuţiilor de serviciu în stare de ebrietate" şi riscă să-şi piardă şi licenţa de pilot. Nava şi-a continuat drumul cu un alt echipaj.


×
Subiecte în articol: comandant beat alcool
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close