Antena 3 CNN Actualitate Comisia Europeană a cerut personalului să rămână acasă sau în birouri după exploziile din Bruxelles

Comisia Europeană a cerut personalului să rămână acasă sau în birouri după exploziile din Bruxelles

Comisia Europeană a cerut personalului să rămână acasă sau în birouri după exploziile din Bruxelles
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2016   •   12:11

Atentate Bruxelles. Comisia Europeană a dat dispoziții marți, după seria de explozii de la aeroportul Zaventem și din cel putin o stație de metrou din Bruxelles că personalul sau să rămână acasă sau să nu părăseasca clădirile în care se află deja.

Totodată, un purtător de cuvânt al personalului care își desfășoară activitatea în Parlamentul European, aflat in apropiere, a declarat ca legislativul european functioneaza in regim normal, scrie stirileprotv.ro

Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, Belgia, marți dimineață. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat. Potrivit primului bilanţ oficial, anunţat de pompieriI belgieni, sunt 13 morţi şi 35 de răniţi.

O altă explozie s-a auzit marți dimineață la o stație de metrou din Bruxelles, din apropierea instituțiilor europene. Este vorba despre stația Maelbeek, aflată în plin cartier european. Metroul belgian a fost închis între stațiile Mérode și Arts-Loi. Potrivit VTM, cel puţin 10 persoane au murit în atentatul de la staţia de metrou.

 

×
Subiecte în articol: atentate Bruxelles Comisia Europeana
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close