Antena 3 CNN Actualitate Prima reacţie a familiei Luizei Melencu după sentinţa de 30 de ani pentru Gheorghe Dincă

Prima reacţie a familiei Luizei Melencu după sentinţa de 30 de ani pentru Gheorghe Dincă

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, a declarat, vineri seară, la Antena 3, după condamnarea lui Gheorghe Dincă pentru uciderea nepoatei sale că el crede că adevărul e altul.

New Project
Sursa foto: Antena 3 | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Sep 2022   •   20:29

"Pentru noi această sentință e nesemnificativă(...). Noi credem că adevărul e altul. Dincă a fost manipulat și folosit tot timpul în această perioadă, e părerea mea și concluzia pe care am tras-o în toată această perioadă de timp în care am asistat la acest proces, făcătură de proces, mai bine zis.

Dincă tot timpul a fost protejat și menajat. Eu așa descriu", a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, în direct la emisiunea "Subiectiv".

"Intrând în acea curte am văzut foarte multe lucruri și am înțeles în realitate că nu era posibil să se întâmple ce s-a întâmplat, adică faptele care au fost descrise de către procurorii DIICOT", a mai spus bunicul Luizei.

Sentință în Dosarul Caracal! Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Tribunalul Olt a decis, vineri, că inculpatul Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, trebuie să execute o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare, iar Ştefan Risipiţeanu, inculpat pentru viol, şapte ani de închisoare, potrivit încheierii postate pe portalul instanţelor de judecată.

Sentinţa poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Instanţa s-a pronunţat în "Cazul Caracal" după mai multe amânări

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal.

Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close