Antena 3 CNN Actualitate Conducerea ASF: Am fost avertizaţi că, în cazul unor decizii dure privind Astra, vom fi demişi

Conducerea ASF: Am fost avertizaţi că, în cazul unor decizii dure privind Astra, vom fi demişi

Conducerea ASF: Am fost avertizaţi că, în cazul unor decizii dure privind Astra, vom fi demişi
de S.T.    |    20 Feb 2014   •   00:12

Autoritatea de Supraveghere Financiară a transmis un comunicat de presă în urma declaraţiilor preşedintelui Traian Băsescu.

Potrivit documentului, atacul preşedintelui la adresa ASF ar avea legătură cu decizia instituţiei în cazul ASTRA, unde a fost instituită administrarea specială.

"Consiliul ASF doreşte să aducă la cunoştinţa publicului că la sfârşitul anului trecut, când a demarat demersul de control la societatea Astra, a primit avertismente din piaţa asigurărilor că în cazul unor decizii dure la adresa Astra, vor exista mari probleme iar conducerea ASF va fi demisă. ASF a ignorat aceste avertismente şi a luat toate deciziile care se impun din analiza deficienţelor constatate la Astra.", se arată în comunicatul autorităţii.

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri, că cere Parlamentului revocarea "imediată" a întregii conduceri a ASF, susţinând, referitor la această instituţie, că este "o cloacă, unde şi-au găsit loc de parcare toţi clienţii politici, altfel profund incompetenţi şi nepregătiţi pentru această muncă".

Citeşte şi:

Asiguraţi degeaba. ASF: Milioane de români asiguraţi la Astra riscă să nu fie despăgubiţi în cazul unei catastrofe
Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close