Antena 3 CNN Actualitate Consilier local PDL dintr-o comună timişeană, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Consilier local PDL dintr-o comună timişeană, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Consilier local PDL dintr-o comună timişeană, reţinut pentru contrabandă cu ţigări
Sursa foto: Foto: Video News
09 Aug 2010   •   23:34

Un consilier local PDL dintr-o comună timişeană a fost reţinut, luni seară, pentru contrabandă cu ţigări. Consilierul Zoran Vertopan din localitatea Deta a fost prins în flagrant de poliţie în timp ce transporta într-o căruţă o cantitate de ţigări. Alte patru persoane au fost reţinute în acest caz.

Cei cinci traficanţi au fost prinşi în urma unui flagrant organizat de poliţiştii de frontieră. Aceştia au găsit asupra lor aproximativ 17.500 de pachete de ţigări netimbrate. Surse judiciare citate de Antena 3 susţin că acestea erau aduse din Serbia şi urmau să fie plasate pe piaţa neagră din România.

În momentul în care au fost surprinşi asupra faptei, suspecţii au încercat să fugă, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare. Aceştia au tras mai multe focuri de avertisment, fără ca cineva să fie rănit.

Cele cinci persoane reţinute au fost duse la audieri şi, cel mai probabil, vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de contrabandă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close