Antena 3 CNN Actualitate Consilierul AUR prins cu droguri în Parlamentul României a fost pus, oficial, sub acuzare

Consilierul AUR prins cu droguri în Parlamentul României a fost pus, oficial, sub acuzare

Consilierul AUR care a fost prins cu marijuana în Parlamentul României a fost pus oficial sub acuzare.

Consilierul AUR prins cu droguri în Parlamentul României a fost pus, oficial, sub acuzare
Sursa foto: Facebook/ Mircea Gheorgheosu
de Mia Lungu    |    24 Sep 2021   •   12:52

În urmă cu câteva zile bărbatul a fost chemat la audieri, la DIICOT București, chiar de către procurorul de caz. A fost audiat și i s-a adus acuzația la cunoștință: deținere de droguri în vederea consumului propriu.

Vorbim despre canabis, acesta a fost rezultatul obținut de specialiști. În baza acestui rezultat s-a făcut punerea sub acuzare iar bărbatul are, în acest moment, calitatea de suspect.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru comiterea acestei infracțiuni este de la 3 luni la 2 ani de închisoare, sau amendă.

Alertă în Parlament! Membru AUR, prins cu droguri la intrarea în instituție

Un angajat din legislativ a fost prins la intrarea în Parlament cu un pliculeț suspect. Cei de la SPP au chemat imediat poliția să-l percheziționeze, după ce au observat la controlul de securitate un obiect mic, dreptunghiular, în bagajul acestuia.

La controlul corporal, s-a găsit asupra bărbatului un pachețel ce conținea o masă vegetală. Suspiciunile celor de la SPP au fost că bărbatul avea asupra sa cannabis.

Au fost chemați imediat polițiștii de la secția 17, care l-au condus la sediu. Pliculețul cu o greutate de aproximativ 2 grame a fost confiscat și trimis la laboratorul celor de la Crimă organizată, pentru teste. Însă, potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul încerca să intre în sediul Parlamentului cu un pliculeț ce conținea cannabis. 

Dosarul a fost preluat de Brigada de Crimă Organizată din București. Deocamdată, persoana nu a fost pusă sub acuzare, dar se fac formalitățile pentru dosarul penal. Se așteaptă și rezultatele testelor de laborator, iar dacă acestea vor fi pozitive și se confirmă suspiciunea polițiștilor, cel mai probabil acesta va fi pus sub acuzare pentru trafic de droguri de mare risc. 

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close