Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Trei femei, acuzate de evaziune fiscală de peste un milion de euro

Constanţa. Trei femei, acuzate de evaziune fiscală de peste un milion de euro

Constanţa. Trei femei, acuzate de evaziune fiscală de peste un milion de euro
29 Sep 2008   •   12:34

Trei femei din Constanţa care pretindeau că deţin funcţii de conducere la diferite societăţi comerciale din aceeaşi localitate au fost reţinute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru săvârşirea de infracţiuni economice. M. Emilia, de 41 ani, B. Stela, de 35 ani şi U. Ioana, de 54 ani, au folosit identităţi şi calităţi false, atribuindu-şi numele unor persoane cu funcţii de conducere din cadrul unor societăţi comerciale.
Ele au indus în eroare mai multe persoane pe care le-au convins să plătească, în avans, diverse sume de bani, în vederea achiziţionării unor active din patrimoniul societăţilor pe le-ar fi reprezentat. Suma totală astfel obţinută depăşeşte 1.000.000 euro, informează Inspectoratul General de Poliţie.
Cele trei au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals privind identitatea, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, urmând a fi prezentate judecătorului cu propunere de arestare preventivă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: evaziune fiscala
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close