Antena 3 CNN Actualitate Subiectul consumului de droguri în rândul elevilor, discutat în ședința CSAT, care are loc astăzi

Subiectul consumului de droguri în rândul elevilor, discutat în ședința CSAT, care are loc astăzi

Astăzi are loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării convocată de Klaus Iohannis, începând cu ora 12.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi se numără și subiectul legat de consumul de droguri de către elevi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2023   •   09:53

Ședinţa CSAT a fost convocată pentru a se găsi soluţii. Mai mult decât atât, aceasta este prima şedinţă CSAT care are pe ordinea de zi acest subiect: consumul şi traficul de droguri.

Ministrul de Interne şi Ministrul Justiţiei vor veni cu propuneri concrete pentru o strategie privind combaterea acestui fenomen în şcoli.

Până acum, au fost deja depuse în Parlament iniţiative care vor face parte din strategia naţională. Una dintre propuneri prevede pedepse mai aspre pentru traficanţii de droguri.

Citește și: Copii de personaje importante cu droguri. De unde făceau rost de substanțe interzise tinerii săltați și cine îi învăța să le prepare

Potrivit proiectului iniţiat de parlamentarii PNL, traficanţii de droguri ar trebui condamnaţi la închisoare cu executare, fără posibilitatea pedepselor cu suspendare.

×
Subiecte în articol: consum droguri elevi sedinta CSAT
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close