Antena 3 CNN Actualitate Control la spitalul din Corabia după cazul bătrânului lăsat să agonizeze pe holuri

Control la spitalul din Corabia după cazul bătrânului lăsat să agonizeze pe holuri

Ministrul Sănătății a decis, duminică seara, trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia, anunță instituția.

Control la spitalul din Corabia după cazul bătrânului lăsat să agonizeze pe holuri
de Silvia Țigănilă    |    11 Ian 2021   •   09:20

Decizia vine după ce în media au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără a primi ajutor.

”Am urmărit și eu imaginile care au fost postate pe rețelele de socializare online de la Spitalul Orășenesc din Corabia și am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informațiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situații să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Raportul realizat de echipa de control a DSP Olt va fi înaintat, în conformitate cu legislația în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătății.

Scene cutremurătoare pe holul spitalului din Corabia: Un bătrân plânge și se roagă în genunchi să fie consultat de medici

Vă amintim că imaginile scandaloase au fost publicate pe o rețea de socializare de o tânăra care era în vizită la un pacient internat în Spitalul Orășenesc Corabia.

Aceasta l-a găsit pe un bătrân în genunchi și s-a oferit să-l ajute. Pentru că nu l-a putut ridica singură, a rugat personalul medical să intervină. Doctora care a venit, l-a văzut pe bătrân și a plecat nepăsătoare fără să facă nimic.

”Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. "Doamnele" infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd", a scris femeia pe Facebook.

×
Subiecte în articol: corabia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close