Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 5 ani, găsit singur şi dezorientat pe stradă la Galați. Poliția îi caută părinţii

Un copil de 5 ani, găsit singur şi dezorientat pe stradă la Galați. Poliția îi caută părinţii

Un copil de 5 ani a fost găsit într-o zonă aglomerată a orașului Galați, iar Poliția cere acum ajutorul populației pentru a-i găsi părinţii.

Un copil de 5 ani, găsit singur şi dezorientat pe stradă la Galați. Poliția îi caută părinţii
Sursa foto: pixabay.com
de Gabi Vlad    |    22 Iul 2021   •   12:43

Minorul găsit joi nu știe unde locuiește și nici cine sunt părinții săi.

Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un copil, cu vârsta de aproximativ 5 ani, a fost găsit singur, dezorientat, pe un bulevard din oraș.

Copilul de 5 ani era singur, dezorientat

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Galați. Polițiștii au luat copilul și încearcă să afle cine sunt părinții săi.

"Minorul a fost preluat de poliție și se fac verificări, în vederea stabilirii identității acestuia, întrucât nu a știut să spună unde domiciliază, cum a ajuns în acel loc sau cine sunt părinții săi. 

Minorul a precizat doar că se numește Ianis. Semnalmentele minorului: înălțime circa 105 cm, greutatea aproximativă de 17 kg, îmbrăcat cu pantaloni scurți raiați de culoare gri, un tricou alb cu imprimeuri albastre cu inscripția 78, încălțat cu pantofi sport", au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

O tânără şi-a abandonat copilul de 5 ani pe o stradă din Galaţi, după ce l-a minţit că îi cumpără covrigi

Minorul găsit pe stradă spune că se numeşte Ianis

Cine poate da detalii în legătură cu acest copil este rugat să sune sau să se deplasaze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Până în prezent, niciun părinte din zonă nu a sesizat că i-a dispărut copilul.

UPDATE. Poliţiştii din Galaţi au reuşit să o identifice pe mama copilului, iar după audieri s-a descoperit că băieţelul fusese abandonat intenţionat pe stradă pentru că nu ar fi fost ascultatător.

×
Subiecte în articol: copil Galați
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close