Antena 3 CNN Actualitate Copilă ucisă de un tren în timp ce făcea fotografii (VIDEO)

Copilă ucisă de un tren în timp ce făcea fotografii (VIDEO)

Copilă ucisă de un tren în timp ce făcea fotografii (VIDEO)
07 Iun 2009   •   19:44

O fată din Bacău a fost spulberată de un tren în timp ce se afla, împreună cu doi colegi, pe un pod de cale ferată. Copila făcea poze, şi a reuşit să fugă din calea unui tren care venea în viteză. Nu a apucat, însă, să se ferească de al doilea.

Totul a durat trei minute, iar copiii nu au apucat să se dezmeticească. Erau pe pod, făceau poze şi, în clipa următoare au auzit trenul. Au reuşit să se ferească după ce au sărit pe cealalta linie. Însă pe acea linie circula un marfar. Din cauza gălăgiei pe care a facut-o primul tren, al doilea tren nu s-a mai auzit.

Baiatul şi prietena victimei au apucat să iasă de pe şine. Fata rămăsese însă mai în spate şi a fost loviktă de al doilea tren.

Mecanicul marfarului a anunţat imediat accidentul. Între timp colegii fetei au tras-o câţiva metri mai încolo şi au încercat sa-i dea primul ajutor. Raluca murise însă din cauza izbiturii puternice.

Acum câteva zile, Raluca se îndragostise de o fotografie pe care colegul ei o postase pe site-ul Hi5. Era imaginea unui iaz din apropiere. I-a cerut baiatului să o duca şi pe ea acolo. L-a pozat, dar la întoarcere s-a oprit să mai facă două-trei fotografii pe calea ferată. Îşi dorea un album perfect cu care sa se mândreasca, pe Internet.



Cei doi copii, care o însoţeau pe Raluca, şi-au văzut prietena, stingându-se, sub ochii lor, o experienţă cumplită.
Ambii copii sunt în stare de şoc. Fata a fost dusă încă de sâmbătă seară la spital. Şi a rãmas acolo peste noapte, sub supraveghere. Psihic, nu şi-a revenit dar medicii au externat-o în urmã cu câteva ore.

De aici încolo, nu mai depinde de ei, ci de psihologi care vor încerca sã o ajute în perioada urmãtoare. Băiatul, cel care dealtfel a încercat sã o resusciteze pe Raluca, a dormit acasă. De dimineaţă însă le-a cerut părinţilor să meargă la biserică, sã se roage pentru prietena lui. Părinţii spun că vor apela şi ei la consiliere psihologică.

Observator

×
Subiecte în articol: fotografii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close