Antena 3 CNN Actualitate Patronul de la Ferma Dacilor vrea să înfieze un băiat care a supraviețuit incendiului. Este copilul finului său

Patronul de la Ferma Dacilor vrea să înfieze un băiat care a supraviețuit incendiului. Este copilul finului său

Cornel Dinicu vrea să-l înfieze pe unicul fiu rămas în viață al prietenului său, fostul bodyguard Lucian Pif, care a pierit alături de ceilați doi băieți ai săi în flăcările care au mistuit Ferma Dacilor.

Patronul de la Ferma Dacilor vrea să înfieze un băiat care a supraviețuit incendiului. Este copilul finului său
Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   21:50

Băiatul în vârstă de 16 ani mai avea un frate geamăn și un frățior în vârstă de 11 ani.

Lucian Ene, poreclit Pif, era un fost bodyguard care se găsea în cercul intim de prieteni ai lui Cornel Dinicu. Oomul de afaceri, la rândul său fost bodyguard, îi devenise naș, iar Pif vizita des pensiunea de la Tohani, județul Prahova.

În acest context, bărbatul a venit și de Crăciun la Ferma Dacilor alături de soție și de cei trei băieți.

În urma incendiului, femeia a reușit să scape cu viață, deși a suferit arsuri grave, împreună cu unul dintre gemeni.

Surse din anturajul familiei au dezvăluit, pentru Gândul, că Dinicu și-ar fi exprimat dorința de a-l înfia pe băiatul prietenului său, mai ales că Victor, propriul său fiu, în vârstă de 11 ani, a murit și el în incendiu.

Citeşte şiPrima declarație a lui Cornel Dinicu în fața anchetatorilor, după ce a fost arestat preventiv în dosarul incendiului de la Ferma Dacilor

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti au admis, miercuri seara, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pe numele omului de afaceri Cornel Dinicu, cel care înfiinţase şi care administra, în fapt, complexul turistic Ferma Dacilor din Tohani.

Cornel Dinicu a fost arestat pentru 30 de zile

Administratorii din documente ai pensiunii de la Tohani, Adrian Vitomir Ristin şi Adelina Elena Ilie, au primit mandate de arestare la domiciliu, în dosarul în care cei trei sunt acuzaţi de ucidere din culpă şi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru în dosarul privind incendiul în care au murit opt oameni.

Decizia nu este definitivă.

Vezi și: Angajații Fermei Dacilor rup tăcerea! Au povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea tragediei

Procurorii ceruseră, tot miercuri, în fața judecătorilor din Prahova, arestarea lui Cornel Dinicu și a administratorilor de la „Ferma Dacilor”. „Nu sunt indicii că focul a fost pus”, este una dintre concluziile anchetatorilor.

Vezi și: Anunțul procurorilor cu privire la varianta unei mâini criminale în incendiul de la Ferma Dacilor

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close