Antena 3 CNN Actualitate Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu şi va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor

Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu şi va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, scapă de arestul la domicilu. Magistraţii au decis plasarea lui sub control judiciar. Afaceristul a spus că dacă i se va aproba cererea, mâine va merge la ruinele pensiunii şi va aduce un omagiu victimelor.

de Cristi Georgescu    |    29 Mar 2024   •   14:36

Judecătorii de drepturi şi libertăţi ai Tribunalului Prahova au respins ca nefondată contestaţia procurorilor Parchetului de lângă Tribunalul Prahova faţă de decizia magistraţilor Judecătoriei Ploieşti, dată luni, care i-au schimbat lui Cornel Dinicu măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Potrivit portalului instanţei de judecată, Cornel Dinicu are chiar voie în perioada cât va sta sub control judiciar să vorbească cu persoanele implicate în dosar, accept ce le-a fost dat şi administratorilor în acte, Adelina ilie şi Adrian Vitomir Ristin, cărora le-a fost prelungită măsura controlului judiciar.

Aşadar, vorbim despre o măsură definitivă, fapt pentru care, de la comunicare deciziei, Cornel Dinicu poate să iasă din arestul la domiciliu.

Mâine, Cornel dinicu va participa la o plantare de pomi ce va avea loc la Ferma Dacilor, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului, şi chiar o slujbă de pomenire ce va fi ţinută de către un sobor de preoţi

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close