Antena 3 CNN Actualitate Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, anunță ajutoare pentru locuitorii afectați de explozia de la Crevedia

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, anunță ajutoare pentru locuitorii afectați de explozia de la Crevedia

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că vor fi oferite ajutoare persoanelor afectate de explozia și incendiul de la Crevedia.

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, anunță ajutoare pentru locuitorii afectați de explozia de la Crevedia
Sursa foto: Corneliu Ștefan | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Aug 2023   •   13:02

Șeful CJ Dâmbovița a anunțat că a discutat cu premierul României și că a convocat ședința Comandamentului pentru Situații de Urgență.

"Am avut o discuție în această dimineață cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia, ale căror case și gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară.

Tot în cursul acestei dimineți, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situații de Urgență, astfel încât să acționăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor.

Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziție locuri de cazare în zonă.

Citește și: Imaginile dezastrului rămas în urma exploziei de la Crevedia. Mărturiile localnicilor: "Am crezut că este cutremur"

Totodată, de la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente și alte ajutoare pentru cei care au fost afectați de incendiul de aseară.

Încă o dată, le mulțumim pompierilor, cadrelor medicale, ambulanțierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, aseară, au intervenit, riscându-și viața, pentru ca efectele exploziilor și incendiilor să fie cât mai mici", a scris Corneliu Ștefan, pe Facebook.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close