Antena 3 CNN Actualitate El este Cosmin Mladin, presupusul şef al traficanţilor de ţigări din Arad, dispărut înainte de percheziţii

El este Cosmin Mladin, presupusul şef al traficanţilor de ţigări din Arad, dispărut înainte de percheziţii

Cosmin Mladin, presupusul şef al traficanţilor de ţigări din Arad, dispărut cu două ore înainte de percheziţii, a fost urmărit pe autostradă de anchetatorii care îl filau, însă a reuşit să scape.

El este Cosmin Mladin, presupusul şef al traficanţilor de ţigări din Arad, dispărut înainte de percheziţii
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    14 Iul 2021   •   12:01

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că a fugit din ţară, ba mai mult chiar şi numărul doi din reţea a dispărut înainte ca Poliţia să îi bată la uşă, ieri dimineaţă, la ora 06.00.

Dispariţia celor doi este un indiciu că ar fi primit un pont din interiorul Poliţiei.

Până acum, 14 persoane au fost reţinut de procurori în dosarul traficului de ţigări din Arad, în cadrul căruia, anchetatorii au făcut 157 de percheziţii.

"Cu siguranţă cei doi au fost ajutaţi să scape pentru că nu cred că un vis urât i-ar fi trezit dimineaţă la ora 04.00 şi le-ar fi spus să fugă cât mai repede din ţăra. Şi cu siguranţă ar fi avut suficient timp să iasă din ţară, având în vedere că Arad este un oraş de graniţă.

Am aflat în această dimineaţă că şi numărul doi al acestei reţele de traficanţi de ţigări a fost făcut scăpat înainte ca poliţiştii să îi bată la uşă. Ieri s-au făcut 157 de percheziţii, am văzut acele imagini prezentate de Poliţia Română, filmate din elicopter, această operaţiune de amploare. Poate că doar filmările au fost făcute din elicopter, nu şi supravegherea.

Carmina Pricopie, date de ultimă oră în dosarul traficanţilor de ţigări: Cum au reuşit să fugă primii doi capi ai reţelei

Este foarte grav ce s-a întâmplat pentru că, de două luni, Aradul este ticsit de poliţişti, poliţişti sub acoperire, de la Judiciar, de la Crimă Organizată. Chiar şi şeful Poliţiei Române a fost acolo, şi adjunctul său.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, şeful IGPR s-a întors pentru a coordona această operaţiune care s-a desfăşurat ieri, a coordonat-o personal. Şi cu toate acestea, cineva din Poliţia Română şi-a permis să vândă această informaţie traficanţilor de ţigări.

Şi ne-am întrebat ieri toată ziua cine este şi cum arată acest Cosmin Mladin. Iată, îl putem vedea acum. El este acum, probabil, unul dintre cei mai căutaţi români. Este un individ de 35 de ani, care nu este departe de aceste probleme cu legea. A mai fost cercetat în dosar de acest gen, în 2011 a fost chiar trimis în judecată alături de 18 persoane pentru infracţiuni similare, însă, din motive încă necunoscute, dosarul s-a întors la Parchet, unde a şi rămas", a declarat Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.

×
Subiecte în articol: Cosmin Mladin
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close