Antena 3 CNN Actualitate "Îmi învăţ lecţiile. Cu un preț": Mesajul lui CRBL, de pe patul de spital, după accidentul de motocicletă

"Îmi învăţ lecţiile. Cu un preț": Mesajul lui CRBL, de pe patul de spital, după accidentul de motocicletă

Mesaj de ultimă oră a lui CRBL, de pe patul de spital, după accidentul de motocicletă din județul Hunedoara.

"Îmi învăţ lecţiile. Cu un preț": Mesajul lui CRBL, de pe patul de spital, după accidentul de motocicletă
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2023   •   14:38

CRBL a făcut primele declaraţii după accidentul de motocicletă din judeţul Hunedoara. Artistul i-a multumit lui Dumnezeu pentru că a avut grijă de el şi îşi asigură fanii că se recuperează rapid.

"Îmi învăt lecţiile"

"Salutare, dragii mei! Sunt bine, mă recuperez şi vreau să-i mulţumesc bărbosului că are grija de mine. Îmi învăţ lecţiiile, nu ştiu, lecţii pe care poate trebuia să le învăţ mai devreme, dar le învăţ acum, nicio problemă, cu un preţ, că aşa se întâmplă în viaţă. 

Nu vă mai faceţi griji! Nu mai citiţi toate ştirile pentru că nu sunt chiar aşa. O să vă povestesc cum a fost.în realitate. Deocamdată, să ştiţi că sunt bine. Oficial imi merge bine", a declarat CRBL, de pe patul de spital.

Cântărețul, care conducea o motocicletă, ar fi intrat în depășirea unei coloane de maşini.

"La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară  a unei coloane de mașini aflate în  așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul  Caraș-Severin, care se deplasa în fața  sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii  conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

×
Subiecte în articol: CRBL spital Hunedoara mesaj
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close