Antena 3 CNN Actualitate CRBL a fost rănit într-un accident cu motocicleta, în Haţeg

CRBL a fost rănit într-un accident cu motocicleta, în Haţeg

CRBL a fost rănit, astăzi, într-un accident cu motocicleta, în Haţeg, judeţul Hunedoara.

CRBL a fost rănit într-un accident cu motocicleta, în Haţeg
Sursa foto: Facebook | stiridinhunedoara.ro
de Alin Tarnovschi    |    06 Aug 2023   •   18:28

CRBL, cunoscutul artist român, a fost implicat într-un accident rutier pe o stradă din Haţeg, după ce a încercat să depăşească o coloană de maşini.

Pe contrasens, CRBL a intrat cu motocicleta într-o autoutilitară, iar în urma impactului a căzut pe şosea, fiind rănit.

El a fost transportat la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

"La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan, pentru jurnaliştii de la stiridinhunedoara.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close