Antena 3 CNN Actualitate Crimă într-un apartament din Bucureşti. O ucraineancă şi-a ucis soţul pentru că a închis uşa şi a ţinut-o pe scară

Crimă într-un apartament din Bucureşti. O ucraineancă şi-a ucis soţul pentru că a închis uşa şi a ţinut-o pe scară

Crimă sângeroasă într-un apartament din Bucureşti. O refugiată din Ucraina, stabilită în Capitală împreună cu soţul ei, l-a omorât pe bărbat şi apoi a sunat la 112 să mărturisească.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2024   •   16:42

Evenimentul a avut loc la etajul opt al unui bloc din București. Din spusele vecinilor, cei doi soți, ambii ucraineni, erau oameni pașnici și nu se așteptau ca un astfel de eveniment să aibă loc. 

Din informațiile obține de la o vecină de palier, se pare că femeia ar fi ajuns acasă destul de târziu, iar bărbatul nu i-ar fi deschis ușa.

A urmat apoi un dialog aprins prin ușă, iar după câteva momente bărbatul a deschis ușa.

La puțin timp după Poliția a ajuns la fața locului, asta după ce chiar femeia a sunat la 112. 

Finii celor doi urmau să îi viziteze astăzi și au aflat de tragicul eveniment chiar de la oamenii legii.

"În data de 09.03.2024, în jurul orei 22.10, aflându-se în locuința comună situată într-un bloc din sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în piept pe soțul său (cetățean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp. 

Serviciile de urgență au fost anunțate chiar de inculpata care a apelat numărul 112, iar procurorul și polițiștii s-au deplasat la imobil și au efectuat cercetarea locului faptei. Examinarea cadavrului la fața locului a relevat plaga ce a provocat decesul. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București, în vederea efectuării autopsiei medico-legale", se arată într-un comunicat al procurorilor.

×
Subiecte în articol: crimă București refugiați ucraineni
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close