Antena 3 CNN Actualitate Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie

Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie

Irina Andrei, o tânără mămică din Chitila (Ilfov), a fost ucisă, în această dimineaţă, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit.

Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie
Sursa foto: sursa: Facebook
07 Feb 2020   •   10:51

Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să vorbească cu soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii.

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit.

După oribila crimă, bărbatul a plecat din casa soţiei sale şi a fost găsit acasă.

Cei doi aveau împreună doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani.

Irina, tânăra mămică ucisă în Chitila de soţul violent

Crimă în Chitila, mămică ucisă de soţul violent

"Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.

Citeşte şi: Ultimele mesaje ale criminalului din Chitila înainte să își ucidă soția cu sânge rece

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.  

Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie

Trupul neînsufleţit al femeii de 32 de ani a fost preluat de autorităţi, iar vecinii sunt oripilaţi de crima care s-a petrecut în localitatea lor.

Cât despre agresor, aceştia spun că bărbatul era o persoană certată cu legea şi mai avea antecedente penale.

Informaţii şi imagini de la locul crimei unde a fost ucisă tânăra mămică din Chitila

 

×
Subiecte în articol: crimă crima Chitila
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close