Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV! Ultimele mesaje ale criminalului din Chitila înainte să își ucidă soția cu sânge rece: ”M-am săturat, mi s-a acrit până peste cap! Nu mai are mult”

EXCLUSIV! Ultimele mesaje ale criminalului din Chitila înainte să își ucidă soția cu sânge rece: ”M-am săturat, mi s-a acrit până peste cap! Nu mai are mult”

Crimă oribilă în România, vineri dimineață. Irina Andrei, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sălbăticie, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit.

EXCLUSIV! Ultimele mesaje ale criminalului din Chitila înainte să își ucidă soția cu sânge rece: ”M-am săturat, mi s-a acrit până peste cap! Nu mai are mult”
Sursa foto: sursa: Facebook / Antena3
07 Feb 2020   •   12:48

Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să vorbească cu soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii.

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit.

După oribila crimă, bărbatul a plecat din casa soţiei sale şi a fost găsit acasă.

Ultimele mesaje transmise de criminal indică faptul că relația nu mai mergea deloc bine între cei doi și că bărbatul avea gânduri negre. Antena 3 a obținut mesajele transmise de criminal nașei lor de cununie. 

Mai multe detalii, în materialele de mai jos!

Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie

Robert a intrat peste soția lui în casă și a omorât-o în zorii zilei. Bărbatul și-a ieșit din minți și n-a mai rezistat - Ce a urmat după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close