Antena 3 CNN Actualitate Robert a intrat peste soția lui în casă și a omorât-o în zorii zilei. Bărbatul și-a ieșit din minți și n-a mai rezistat - Ce a urmat după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge

Robert a intrat peste soția lui în casă și a omorât-o în zorii zilei. Bărbatul și-a ieșit din minți și n-a mai rezistat - Ce a urmat după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge

O tânără mămică din Iffov a fost ucisă, vineri dimineaţă, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Bărbatul agresiv a intrat peste soție în casă și a început să o lovească încontinuu cu un cuțit până a omorât-o. Motivul? Femeia nu l-a lăsat să își vadă copiii.

Robert a intrat peste soția lui în casă și a omorât-o în zorii zilei. Bărbatul și-a ieșit din minți și n-a mai rezistat - Ce a urmat după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge
07 Feb 2020   •   12:24

Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit. Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să vorbească cu soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii.

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit. Cei doi aveau împreună doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani.

După oribila crimă din Chitila, bărbatul a plecat din casa soţiei sale şi a fost găsit acasă.

”În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.
În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.  

Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov” se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Cirește și: Irina, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie

×
Subiecte în articol: Ilfov crima
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close