Antena 3 CNN Actualitate "Era un băiat cuminte, nu ştiu ce a fost în capul lui". Crimă în satul Dârvari din Ilfov | Doi soţi au fost atacaţi în casă de fostul iubit al fiicei lor

"Era un băiat cuminte, nu ştiu ce a fost în capul lui". Crimă în satul Dârvari din Ilfov | Doi soţi au fost atacaţi în casă de fostul iubit al fiicei lor

O femeie din Ciorogârla, judeţul Ilfov, a murit după ce împreună cu soţul ei au fost înjunghiaţi în casă. Fiul lor este cel care a anunţat crima la 112. Tatăl acestuia a ajuns în stare gravă la spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   07:39

După atac, agresorul în vârstă de 37 de ani, adică fostul concubin al fetei victimelor, a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de oamenii legii în scurt timp şi a fost reţinut.

Cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 a fost fiul victimelor, care şi-a găsit părinţii plini de sânge în casă.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie, în timp ce bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

"Era un băiat cuminte, a lucrat cu mine pe şantier. Nu ştiu ce a fost în capul lui", a declarat un vecin despre criminal.

"La data de 5 martie a.c.în jurul orei 18:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că, părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă și că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate.

În urma activităților efectuate, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat la domiciliul acestuia, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor.

La acest moment, polițiștii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Dârvari ciorogarla IPJ Ilfov crimă
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close