Antena 3 CNN Actualitate Ea este femeia ucisă în Neamț chiar de soțul ei! ”Vino și ia-ți fiica pentru că am omorât-o!”

Ea este femeia ucisă în Neamț chiar de soțul ei! ”Vino și ia-ți fiica pentru că am omorât-o!”

Imediat după ce a ucis-o, bărbatul și-a sunat socrul și i-a spus să vină să își ia fiica, pentru că a omorât-o.

de Alexandra Apostol    |    15 Ian 2024   •   12:19

Un bărbat de 67 de ani și-a ucis soția cu 20 de lovituri de cuțit, din gelozie. 

Totul s-a întâmplat seara trecută. În momentul în care soția plecată la rude s-a întors acasă la soț, acesta s-a năpustit asupra ei cu un cuțit și a măcelărit-o. A rămas în urmă un copil de 5 ani, fără mamă. Potrivit surselor Antena 3 CNN, cel mic ar suferi de probleme de sănătate. 

Soția ceruse divorțul, iar bărbatul nu a putut trece peste asta și a așteptat momentul pentru a se răzbuna.

Diferența mare de vârstă dintre aceștia, de peste 30 de ani, crizele de gelozie ale bărbatului și problemele financiare i-au întunecat mintea, fapt pentru care a recurs la acest gest, spun vecinii. 

În galeria foto de mai jos o puteți vedea atât pe femeia ucisă de soțul cu 30 de ani mai în vârstă, cât și pe cel care i-a curmat viața. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceștia susțin că au auzit când bărbatul, după ce și-a ucis soția, l-a sunat pe tatăl acesteia și i-a spus "vino și ia-ți fata că am omorât-o". 

”La data de 14 ianuarie, în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la un conflict în familie care ar fi avut loc, într-un imobil din localitatea Dobreni

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 67 de ani, ar fi înjunghiat-o pe soția sa, în vârstă de 35 de ani, ambii din localitatea Dobreni. 

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, imediat după comiterea faptei. 

Cercetările au fost preluate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț”, se arată în comunicatul Poliției. 

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

 

×
Subiecte în articol: crima Neamţ Dobreni
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close