Antena 3 CNN Actualitate Informații noi despre crima din Militari. Criminalul era eliberat condiționat și de nervi și-a omorât iubita de 23 de ani, de față cu fiica ei de 4 ani

Informații noi despre crima din Militari. Criminalul era eliberat condiționat și de nervi și-a omorât iubita de 23 de ani, de față cu fiica ei de 4 ani

Apar detalii șocante despre crima înfiorătoare din Capitala. Bărbatul care şi-a ucis concubina de 23 de ani, apoi s-a sinucis era eliberat condiţionat.

Informații noi despre crima din Militari. Criminalul era eliberat condiționat și de nervi și-a omorât iubita de 23 de ani, de față cu fiica ei de 4 ani
de Roxana Ciucă    |    16 Iun 2021   •   10:10

Avea două condamnări pentru tâlhărie şi a recurs la oribila faptă într-un moment de furie. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!  

Tânăra ar fi aflat că iubitul ei a ieşit din puşcărie şi l-ar fi anunţat că îl părăseşte. Cei doi s-au certat, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie fără milă, de față cu fiica ei. Martori la atacul sângeros, rudele femeii şi vecinii, au sunat la 112, iar imediat au ajuns acolo mai multe echipaje de poliţie, mascaţi şi medici.

După crimă tânărul s-a sinucis. El fusese eliberat condiţionat din închisoare. Avea două condamnări pentru tâlhărie.

Fetiţa de patru ani va rămâne în grija bunicii, dar va avea nevoie de ani de terapie pentru a trece peste trauma de a-şi vede mama ucisă.   

Criminalul era sub influenţa băuturilor alcoolice

"Este plin de Poliție în scara blocului, acolo la etajul 5 unde el a fugit imediat cu cuțitul și cu hainele murdare. S-a sinucis. Așadar, se așteaptă Insitutul de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit. E important de precizat că s-a deschis un dosar de cercetare penală, dar ceea ce este cel mai greu, vorbim de o copilă de patru ani, de fetița victimei care a rămas acum, cel mai probabil în grija tatălui său, un bărbat cu care am și vorbit ceva mai devreme și spunea că știe faptul că fosta lui soție nu are un trai atât de bun cu concubinul său cu care era împreună de șase luni de zile.

Astăzi s-au certat încă de la primele ore ale diminețiii și se pare că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Femeia voia să se despartă de el. Erau de șase luni împreună. Nu și-a mai dorit această relație, bărbatul nu a fost de acord.

A tot amenințat-o, dar femeia nu s-a dus niciodată la Poliție să depună plângere, sau să sune la 112, ori să ceară ordin de restricție. Vom urmări îndeaproape desfășurarea evenimentelor, cert este că vorbim de un agresor care și-a luat zilele. A mai fost în trecut condamnat, a stat ani grei în spatele gratiilor pentru tâlhărie calificată. Urmărim desfășurarea evenimentelor și revenim cu detalii", a transmis reporterul Antena 3 Roxana Ciucă, imediat după crima de ieri.

 

×
Subiecte în articol: militari criminal
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close