Antena 3 CNN Actualitate Crima din Neamţ. Mărturia vecinei la care au fugit copilul şi soţia presupusului criminal: "Era plină de sânge şi tremura toată"

Crima din Neamţ. Mărturia vecinei la care au fugit copilul şi soţia presupusului criminal: "Era plină de sânge şi tremura toată"

Crimă șocantă în Roman, județul Neamț, sâmbătă dimineață. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele gemene în vârstă de două luni și jumătate. Unul dintre bebeluși a murit la spital. Antena 3 a obţinut mărturia exclusivă a vecinei la care au fugit băiatul mai mare şi soţia presupusului ucigaş.

Crima din Neamţ. Mărturia vecinei la care au fugit copilul şi soţia presupusului criminal: "Era plină de sânge şi tremura toată"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    06 Noi 2021   •   13:57

Urmează informaţii cu puternic impact emoţional. "A sărit cu cuţitul la mami", i-a spus copilul femeii.

Copilul a venit la vecină însoţit de mama sa. Mama nu a intrat, a intrat numai copilul, declară femeia. "Mama era afară la uşă(...). Vecinii au chemat Poliţia şi Salvarea", a spus vecina, în exclusivitate pentru Antena 3.

"Era plină de sânge şi era în pijamale. I-au aruncat vecinii capot şi a luat pe ea(...).Era în atac de panică, tremura toată. 

A zis că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva", a mai spus vecina.

"Îl ştiam un om cuminte, liniştit. Avea o familie frumoasă, avea două fetiţe gemene", a spus femeia despre presupusul criminal.

Crima din Neamț. Medicii sunt rezervați în privința fetiței de 2 luni care a supraviețuit după atacul cu cuțitul al tatălui său 

După un conflict spontan, bărbatul de 40 de ani și-a înjunghiat soția și pe cele două fiice gemene. Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind.

Fetița care a supraviețuit a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Mama fetițelor este în CPU, sub supraveghere.

Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viața în pericol. Bărbatul se află în sediul Poliției pentru cercetări.

×
Subiecte în articol: crima Neamţ
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close