Antena 3 CNN Actualitate Crimă anchetată de polițiști abia după 24 de ore de la descoperirea cadavrului. Criminalul este liber și la această oră

Crimă anchetată de polițiști abia după 24 de ore de la descoperirea cadavrului. Criminalul este liber și la această oră

O femeie fără adăpost a fost găsită fără viață într-o scară de bloc din orașul Săcele, însă agenții au anunțat procurorii abia după 24 de ore. Femeia prezenta urme de violență fizică pe corp, iar surse din anchetă spun că ar fi fost chiar violată înainte de a fi ucisă.

Crimă anchetată de polițiști abia după 24 de ore de la descoperirea cadavrului. Criminalul este liber și la această oră
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   07:45

Polițiștii din Săcele au fost sesizați duminică cu privire la descoperirea cadavrului unei femei dintr-o scară de bloc din cartierul Electroprecizia. Aceștia au anunțat  mai departe serviciul de investigații criminale, întrucât trupul femeii prezenta urme de violență. 

Cei din cadrul serviciului însă nu s-au deplasat duminică la fața locului să investigheze. Luni dimineatața a fost anunțat și rezultatul necropsiei în care s-a stabilit că femeia fusese violată și bătută cu bestialitate până a survenit decesul. 

Abia după raportul laboratorului de medicină legală cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului, să facă cercetări. Asta la 24 de ore de la descoperirea cadavrului. 

Autorul crimei este și acum în libertate, iar cele 24 de ore pierdute constituie un avans semnificativ, din cauza căruia acesta ar putea să scape. 

×
Subiecte în articol: crima Sacele
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close