Antena 3 CNN Actualitate A fost prins unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Primele imagini cu momentul încătușării

A fost prins unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Primele imagini cu momentul încătușării

A fost prins unul dintre suspecții crimei lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, joi după amiază.

de Carmina Pricopie    |    16 Noi 2023   •   19:55

Update 17 noiemberi 2023, ora 10.50. După ce şi-a petrecut noaptea în arest, Laurenţiu Lăcătuşu va fi eliberat, după ce anchetatorii şi-au dat seama că acesta este nevinovat, că nu a luat parte la asasinatul de la Sibiu, că nu există probe împotriva lui şi că Ilie Sitariu a încercat să îi ducă în eroare pentru a-i acoperi pe adevăraţii criminali.

Update 20.17 Au apărut primele imagini cu suspectul reținut în cazul crimei de la Sibiu. Potrivit surselor din anchetă acesta nu a opus rezistență atunci când a fost prins de polițiști. El a fost încătușat imediat de anchetatori.

În perioada următoare, urmează să fie dus în fața procurorilor pentru a fi audiat.
Acum anchetatorii vor încerca să ajungă și la ceilalți doi suspecți. Surse din anchetă susțin că cei trei ar fi împărțit între ei ceasurile furate de la Adrian Kreiner sau ar fi încercat să scape de ele.

Imediat după conferința de presă făcută astăzi de anchetatorii din Sibiu a fost prins unul dintre cei trei indivizi care au intrat pe 6 noiembrie în casa lui Adrian Kreiner.

Acest individ a fost prins în comuna Valea Stanciului din județul Dolj. Este singurul dintre cei trei care a rămas în România, potrivit declarațiilor, autorităților, făcute în urmă cu scurt timp.

Citește și: Apropiații omului de afaceri ucis în Sibiu, jefuiţi în acelaşi mod, anul trecut

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ceilalți doi au părăsit teritoriul României imediat după ce au aflat că Adrian Kreiner a decedat după ce medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Unul dintre ei a plecat în Belgia, iar celălalt în Germania. Anchetatorii au spus mai devreme într-o conferință de presă că știu exact numele lor și că ambii au fost condamnați mai de mult, în diferite țări pentru furturi.

Unul dintre ei ar fi primit pontul de la cineva din imediata apropiere a lui Adrian Kreiner. Au venit în România cu puțin timp înainte de a comite acest jaf. Au reușit să fure din casa lui Krainer 16 ceasuri în valoare totală de 200.000 de euro și 40 de euro pentru că atât avea Adrian Kreiner în portofel în momentul incidentului.

×
Subiecte în articol: crimă Sibiu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close