Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Apropiații omului de afaceri ucis în Sibiu, jefuiţi în acelaşi mod, anul trecut

Apropiații omului de afaceri ucis în Sibiu, jefuiţi în acelaşi mod, anul trecut

Unul dintre asociații oamenilor de afaceri, ucis în bătaie, în urmă cu aproape o săptămână, a fost jefuit și el în același mod. Coincidențele stranii dintre cele două cazuri ar putea fi cheia rezolvării crimei.

de Carmina Pricopie    |    10 Noi 2023   •   19:08

Un bărbat este căutat de către polițiștii sibieni și nu numai. Este vorba despre un bărbat deosebit de periculos, care are la activ mai multe condamnări pentru tâlhării calificate.  Ultima dintre ele pentru care a și primit o ultimă condamnare de șase ani cu executare a comis-o pe 2 noiembrie anul trecut.

Atunci a intrat în casa asociatei lui Adrian Kreiner. Soțul acesteia a auzit câinele lătrând pentru că nu funcționau sistemele de supraveghere. Au coborât în fața casei și au găsit un individ mascat care purta haine negre. În încercarea de a-și asigura scăparea l-a atacat pe soțul asociatei cu o șurubelniță.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului din Sibiu atacat în propria casă. Filmul uciderii lui Adrian Kreiner

A intervenit și femeia, totul transformându-se într-o luptă corp la corp, moment în care femeia a reușit să îi smulgă cagula de pe față și hanoracul de pe el. Cu toate acestea, bărbatul a reușit să fugă de pe proprietatea locuinței cu mai multe bunuri, dar și cu un telefon.

Individul a fost prins la scurt timp de polițiști, arestat preventiv, însă în cele din urmă a fost pus sub arest la domiciliu. Pentru că a încălcat această măsură, bărbatul a fost arestat din nou, luna trecută.

Acest mandat de arestare nu a fost prelungit, iar el a fost eliberat cu o zi înainte ca Adrian Kreiner să fie ucis în bătaie în propria casă. Judecătorii au constatat pe opt noiembrie că bărbatul este de negăsit și se fac acum verificări de către anchetatori. Aceștia încearcă să dea de urma lui.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close