Antena 3 CNN Actualitate Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra. A doua victimă ar fi fost prinsă în timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale

Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra. A doua victimă ar fi fost prinsă în timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale

Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra. A doua victimă ar fi fost prinsă în timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale
de S.T.    |    28 Iul 2019   •   15:02

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat că Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele de omor, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni.

A doua victimă, Alexandra Măceșanu, ar fi fost prinsă de criminal în timp ce suna la 112!

Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte faptele sale.

NU există o confirmare oficială că în acest caz este vorba despre Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, ambele dispărute în Caracal.

Suspectul ar fi mărturisit că le-a lovit pe fete, pentru că nu au vrut să întrețină relații sexuale cu el.

Potrivit surselor Antena 3, bărbatul a susținut că cele două fete pe care le-a ucis au venit de bună voie la el acasă.

Avocatul a anunţat că cercetările în acest caz continuă duminică într-un alt loc.

„Mergem pe teren”, a afirmat avocatul.

Întrebat ce l-a făcut pe suspect să-şi recunoască faptele, avocatul a răspuns: „Nu ştiu aceste aspecte, ştiu doar că le-a recunoscut”.

Procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a făcut duminică precizări legate de modul în care se desfăşoară cercetările în locuinţa suspectului de la Caracal, folosind termenul de „haos” pentru locul în care spune că există lemne, fiare, gropi săpate şi cimentate, numeroase haine vechi, precum şi „obiecte care nu ar avea ce să caute acolo”.

DIICOT, informații-cheie despre cazul din Caracal: „E haos!” Ce s-a descoperit în curtea groazei. Sunt camioane întregi!

 

Cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au fost reluate duminică dimineaţa.

La faţa locului a fost adus şi bărbatul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi trafic de minori. 

PRIMELE REZULTATE în ancheta de la Caracal. „Alexandra a fost în mașina acestui monstru! Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura”

 

Procurorii DICOT spun că atât în cazul fetei din Dobrosloveni cât şi în cel al fetei din Dioşti „s-a constatat acelaşi modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliştilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniştirea lor sau inducerea unei piste false), precum şi împrejurările de timp şi de loc”.

 

×
Subiecte în articol: crime crima criminal Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close