Antena 3 CNN Actualitate Cristi Mexicanul, individul care dădea 2.000 de euro împrumut și cerea 9.000 de euro înapoi, arestat pentru 30 de zile | Individul e acuzat de camătă și șantaj

Cristi Mexicanul, individul care dădea 2.000 de euro împrumut și cerea 9.000 de euro înapoi, arestat pentru 30 de zile | Individul e acuzat de camătă și șantaj

Cristi Mexicanul, un cămătar din București, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat că a cerut o dobândă de patru ori mai mare decât suma dată. Aseară, bărbatul a fost săltat de poliţişti direct dintr-o sală de jocuri.

Cristi Mexicanul, individul care dădea 2.000 de euro împrumut și cerea 9.000 de euro înapoi, arestat pentru 30 de zile | Individul e acuzat de camătă și șantaj
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2024   •   11:52

Cristi Mexicanul, fost bodyguard la ”Club A” din Centrul Vechi al Capitalei, a fost inițial reținut de poliție dintr-o sală de jocuri de noroc.

Seara trecută, individul a fost audiat, iar mai apoi arestat pentru 30 de zile sub acuzația că a împrumutat 2.000 de euro și a cerut aproape 9.000 de euro drept dobândă, potrivit unor surse din anchetă, citat de Libertatea.

Suma de 2.000 de euro a fost cerută de un bărbat în vara anului trecut, iar în decembrie acesta l-a denunțat pe cămătar.

”La data de 21 decembrie 2023, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că în cursul lunii august 2023 ar fi împrumutat 2.000 de euro de la un alt bărbat, care, ulterior, l-ar fi amenințat pentru a-i restitui cu titlu de dobândă aproximativ 9.000 de euro”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Lista asasinatelor mafiote din România. Cine sunt cei mai temuți interlopi din țară

Vineri, 5 ianuarie 2024, polițiștii din București, Serviciul de Investigații Criminale Sector 4, au făcut percheziții domiciliare în Ilfov într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj.

Ulterior, bărbatul a fost ridicat de Poliție dintr-o sală de jocuri de noroc și dus la audieri.


 

 

×
Subiecte în articol: cristi mexicanu cămătar arest
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close