Antena 3 CNN Actualitate Lista asasinatelor mafiote din România. Cine sunt cei mai temuți interlopi din țară

Lista asasinatelor mafiote din România. Cine sunt cei mai temuți interlopi din țară

Unii dintre cei mai temuți interlopi din România au sfârșit uciși în plină ”domnie mafiotă”. Craiovenii Mihai Pârvu, zis Caiac, și Sorin Marcu, gălățenii Marian Ivan și Marcel Chiaburu, Sorin Șerbu, zis Brăileanu, Gheorghiță Mararu sau Florin Mototolea, zis Emi Pian - au fost omorâți.

Lista asasinatelor mafiote din România. Cine sunt cei mai temuți interlopi din țară
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2020   •   00:34

Banii interlopilor din țara noastră sunt obținuți din cămătărie, taxe de protecție, șantaj, prostituție, carduri și trafic de droguri și altele. Lupta pentru putere, însă, este extrem de dură.

Cine sunt cei mai temuți interlopi din țară

Interlopul Marian Ivan era vârsta de 43 de ani unul dintre capii lumii interlope din România. Între cele două tururi ale alegerilor locale, pe 8 iunie 2008, Maian Ivan a fost hăcuit cu săbiile de fostul său aghiotant Ion Mocănelu, zis Nelu Enache, și de Ionuț Zăușilă.

Mihai Pârvu, zis Caiac, a controlat cu mână de fier lumea interlopă din Craiova. A fost ucis de Cătălin Mavrichie la finalul unei partide de poker. Cătălin Mavrichie a povestit, în timpul procesului, că nu a făcut altceva decât să se apere. El se află şi în prezent în penitenciar.

La doi ani după cele două asasinate din Galați și Craiova, crimele au continuat. Următoarea a avut loc în Piatra Neamț. În noiembrie 2010, Falău l-a ucis pe Gheorghiță Mararu. 

Lista asasinatelor mafiote din România

Lista asasinatelor mafiote din România

Cămătar și traficant de carne vie, Maricel Nicolau, zis Marcel Chiaburu, a fost ucis într-un restaurant din Galați de doi membri ai unei grupări rivale. Și interlopul Sorin Șerbu, zis Sorin Brăileanu, a fost bătut cu bate de baseball de mai mulți tineri, lăsat într-o baltă de sânge. A murit în drum spre spital!

În iunie 2018, interlopul Sorin Marcu a fost executat în stil mafiot în orașul Cancun. A fost împușcat în cap prin luneta mașinii. 

Citiți și:

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fraților Pian

×
Subiecte în articol: interlopi
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close