Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu: Becali a dat dovadă de "civilizare juridică şi comportamentală", spre deosebire de Năstase

Cristian Tudor Popescu: Becali a dat dovadă de "civilizare juridică şi comportamentală", spre deosebire de Năstase

Cristian Tudor Popescu: Becali a dat dovadă de "civilizare juridică şi comportamentală", spre deosebire de Năstase
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mai 2013   •   21:06

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3, că, după aflarea condamnării, Gigi Becali a dat dovada "civilizării juridice şi comportamentale", spre deosebire de Adrian Năstase, care a recurs la un "gest neacceptat pentru un fost premier al României", făcând referire la episodul tentativei de sinucidere.

Editorialistul gândul.info a criticat însă gestul premierului Victor Ponta, care a declarat că are o simpatie pentru Gigi Becali, cu câteva ore înainte de pronunţarea sentinţei.

Imaginea justiţiei din România a fost compromisă. Nu decizia de condamnare, ci imaginea", a declarat Cristian Tudor Popescu la Antena 3.

Cristian Tudor Popescu a refuzat să comenteze verdictul justiţiei în dosarul schimbului de terenuri, în care patronul Stelei a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, considerând că astfel de hotărâri nu trebuie comentate.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close