Antena 3 CNN Actualitate Cristina Bălan, reacție după derapajul lui Buhnici: ”Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și vergeturi și celulită: la plajă cu voi! Capul sus și trupul în slip”

Cristina Bălan, reacție după derapajul lui Buhnici: ”Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și vergeturi și celulită: la plajă cu voi! Capul sus și trupul în slip”

George Buhnici a făcut declaraţii halucinante la festivalul Neversea. 

Cristina Bălan, reacție după derapajul lui Buhnici: ”Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și vergeturi și celulită: la plajă cu voi! Capul sus și trupul în slip”
de Andreea Cigolea    |    18 Iul 2022   •   15:47

El și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”.

George Buhnici a afirmat că ”i se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”. Declarațiile sale controversate au stârnit un val de reacții online. 

Cristina Bălan, solista trupei Impact, a reacționat pe contul său de socializare și a povestit prin ce a trecut după nașterea gemenilor. 

”Aveam peste 90 kg și o depresie cât Titanicul, după nașterea traumatizantă a gemenilor mei. Aveam și celulită și vergeturi.

Și nu prea mai ieșeam din casă. Cum să mai ies, să mă vadă și să mă judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem și vedea doar o “balenă”, o obeză, o “nesimțită care bagă 5 șaorme deodată”?!

Doar când eram nevoită s-o fac, atunci scoteam nasul în lume. Și atunci, cu capul în jos. Pentru că știu, știu atât de bine cum gândesc oamenii, care nu se gândesc la ce este dincolo de suprafață. Nu știu rănile omului pe care-l judecă la prima vedere.

”Aveam aproape 100 kg, știam că arăt rău, că sunt ceea ce se numește o grasă”

Și eram atât de vulnerabilă, încât mă afecta orice privire mai lungă sau plină de dispreț. Aveam aproape 100 kg, știam că arăt rău, că sunt ceea ce se numește o grasă. 

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să merg la plajă, să-mi arat trupul. Nu pentru că nu tânjeam și eu… ci pentru că există atâția oameni care se uită cu scârbă, care se strâmbă și, eventual, fac comentarii, miștouri, încât am preferat să mă izolez până reușesc să slăbesc (ceea ce am și făcut, după doi ani).

Dar de vergeturi nu am scăpat, ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt rămășițele unei pieli întinse prea mult, în timpul unei depresii post-natale și post soc traumatic. Ele sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…

”Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveti si vergeturi si celulita, va rog eu frumos: la plaja cu voi! Capul sus, zambetul pe chip si trupul in slip”

Ar trebui să-mi fie rușine? Ar trebui să nu mă mai duc la plajă? Să merg la clinici extrem de scumpe și să dau banii pe intervenții de tot felul? Că să mulțumesc… pe cine?

Pe niste superficiali, care se uita după ț… și b..? Haideți, “domnilor”, doar nu credeți că ne pasa de aceste lucruri, nouă, celor cu vergeturi! Avem în suflete alte marcaje, mult mai grave și mai urâte decât niste dungi pe piele.

Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții, pentru a atrage atenția, însă subiectul este la fel de important, indiferent de motivație: femeile trebuie să satisfacă ochii masculilor, trupurile lor trebuie să fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calități nenumărate.

Dacă au vergeturi sau celulita, Doamne feri, să nu îndrăznească să-și arate pielea.

Să-și puna burka sau să stea la ele acasă și să servească vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveți și vergeturi și celulita, vă rog eu frumos: la plaja cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip și trupul în slip.

Ps. Aaa, uitasem: soțul meu mă iubea și mai pătimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat” a scris Cristina pe contul său de socializare.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close