Antena 3 CNN Actualitate George Buhnici, declarații uimitoare pe plajă. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Mai mergeți la sală, fetelor!”

George Buhnici, declarații uimitoare pe plajă. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Mai mergeți la sală, fetelor!”

Realizatorul de vloguri despre tehnologie George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale după un interviu pentru emisiunea ”XNS” de la Antena Stars.

George Buhnici, declarații uimitoare pe plajă. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Mai mergeți la sală, fetelor!”
Sursa foto: Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   10:17

Buhnici a făcut declaraţii halucinante la festivalul Neversea. 

El și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”. George Buhnici a afirmat că ”mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. 

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul” a spus Buhnici la Antena Stars.

Jurnalistum a continuat afirmând că "şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră". ”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici, la XNS.

×
Subiecte în articol: George Buhnici festival
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close