Antena 3 CNN Actualitate Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții
de S.T.    |    24 Sep 2019   •   09:32

Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, lucra pentru o agenție de plasare a forței de muncă și a asigurărilor sociale din Amsterdam.

Potrivit profilului său de Linkedin, Visscher era funcționar al statului olandez fiind angajat de un 1 și 3 luni ca IT-st în cadrul UWV (Agenția de Asigurări a Angajaților), o autoritate administrativă autonomă din subordinea Ministerului Afacerilor Sociale, scrie libertatea.ro.

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dâmboviţa a murit în Olanda în urma unui accident rutier.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, afirma luni că cetăţeanul olandez, principalul suspect în cazul uciderii fetiţei, era cunoscut în ţara sa cu infracţiuni de natură sexuală şi violenţă.

Fata de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors de vineri acasă a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp.

Fata a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Citiți și:

Procurorul general, Bogdan Licu, noi precizări în cazul Dâmbovița: „Poliția din Olanda ne ajută la anchetă”

×
Subiecte în articol: olandez Dambovita
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close