Antena 3 CNN Actualitate Cu oaia la bancă. Un fermier a primit 150.000 de lei după recalcularea pensiei (VIDEO)

Cu oaia la bancă. Un fermier a primit 150.000 de lei după recalcularea pensiei (VIDEO)

Cu oaia la bancă. Un fermier a primit 150.000 de lei după recalcularea pensiei (VIDEO)
31 Mar 2010   •   23:20

Un ţăran din Vrancea s-a trezit că are de ridicat de la Poştă 150.000 de lei. Adică un miliard şi jumătate de lei vechi. Un miracol pentru fermierul în prag de faliment. Omul a vrut să ridice banii împreună cu singurul prieten care i-a stat aproape în vreme de sărăcie. O oaie bârsană.

Moş Costică are o microfermă şi o oaie de încredere. Afacerea nu i-a mers prea bine în ultimul timp. Miercuri însă, a dat norocul peste el. Lui Moş Costică i s-a recalculat pensia de revoluţionar şi a aflat că trebuie să primească 150.000 de lei de la Poştă. Şi-a luat oaia şi au plecat la oraş.

După ce au ajuns la Focşani, oaia a sărit nerăbdătoare din maşină şi s-a înhămat la căruţ. Un căruţ care, în curând, avea să fie plin cu bani.

?Acesta este cadoul pe care mi l-a trimis Dumnezeu de sărbători şi aceşti bani se vor duce la o bancă serioasă? declară Moş Costică.

La prima bancă, funcţionarii au crezut că este o glumă şi nu l-au primit. Mare greşeală. Abia la a doua bancă Moş Costică şi oaia lui au fost luaţi în serios cu o singură condiţie: oaia rămâne afară.

Cu banii, bărbatul speră să construiască un azil pentru bătrâni.




Observator

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close