Antena 3 CNN Actualitate Culisele contractului dubios dintre RCS&RDS şi Mitică Dragomir. Procurorii păstrează tăcerea

Culisele contractului dubios dintre RCS&RDS şi Mitică Dragomir. Procurorii păstrează tăcerea

Culisele contractului dubios dintre RCS&RDS şi Mitică Dragomir. Procurorii păstrează tăcerea
de S.T.    |    03 Iun 2013   •   16:16

Procurorii păstrează tăcerea în continuare în privinţa contractului dubios dintre RCS&RDS şi Mitică Dragomir. Anchetatorii nu au răspuns până acum întrebării dacă s-a deschis un dosar şi în privinţa acestui contract.

Este vorba despre 3,5 milioane de euro, bani pe care Dragomir i-a primit din partea companiei de cablu tocmai în perioada în care s-au semnat contractele de televizare a ligii I.

AICI DETALIILE CU PRIVIRE LA CONTRACTUL ÎNCHEIAT ÎNTRE DUMITRU DRAGOMIR ŞI RCS&RDS

În referatul de arestare a lui Sorin Alexandrescu, însuşi procurorul vorbeşte despre contractul dintre RCS RDS şi Mitică Dragomir ca despre o faptă de mită. Nu presupusă, ci faptă de mită


''În contextul acestei discuţii, inculpatul atrage atenţia asupre gravităţii faptei de mită comisă de partea vătămată, exprimându-şi dezaprobarea ca RCS&RDS să vireze suma de 3,5 milioane de euro societăţii aparţinând lui Dragomir Mitică în condiţiile în care a înregistrat pierderi în fiecare an, iar domeniul de activitate al acestuia este bizar'', scrie procurorul în referatul privind arestarea lui Sorin Alexandrescu.

×
Subiecte în articol: Miticã Dragomir anchetatori
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close