Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost furată mașina deputatului ”Mitralieră”

Cum a fost furată mașina deputatului ”Mitralieră”

Cum a fost furată mașina deputatului ”Mitralieră”
de M.Z.    |    23 Ian 2018   •   10:57

Apar noi detalii despre furtul maşinii deputatului ”Mitralieră”. Potrivit unor surse apropiate anchetei, și citate de Antena 3, maşina lui Cătălin Rădulescu, în valoare de peste 100.000 de euro, a fost furată prin clonarea cheii. 

Mai mult, polițiștii ar fi găsit laptopul de pe care s-a făcut clonarea, iar maşina ar fi fost localizată deja şi este undeva în Bucureşti. 

Din noaptea în care maşina a fost furată, deputatul Cătălin Rădulescu nici nu a mai fost audiat. Au trecut două luni de atunci. 

Mașina deputatului, o mașină de ultimă generație cu sisteme speciale, a fost furată împreună cu documente privind Legeile Justiției din fața locuinței sale, aflată aproape de SRI şi de Parlament. 

Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a se reface traseul autoturismului. 

În aceeaşi perioadă, alte autoturisme de lux au fost furate prin acelaşi mod de operare, iar poliţiştii verifică dacă nu cumva vorbim de o reţea specializată în aşa ceva şi nu de un atac îndreptat în mod voit asupra deputatului.

Citiți și Deputatul Cătălin Rădulescu a rămas fără mașina de lux de 150.000 de euro. „Să furi o mașină de lângă SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”

×
Subiecte în articol: masina Catalin Radulescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close