Antena 3 CNN Actualitate Cum alegi termopanele potrivite pentru amenajarea casei tale

Cum alegi termopanele potrivite pentru amenajarea casei tale

Noi mergem pe ideea ca lucrurile facute asa cum trebuie sunt cheia marilor succese, cu precadere atunci cand vine vorba de renovarea sau amenajarea unei case.

Cum alegi termopanele potrivite pentru amenajarea casei tale
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2020   •   16:10

Iar daca vrei sa-ti amenajezi locuinta asa cum se cuvine, prezenta unor ferestre geam termopan este abslut necesara in zilele noastre.

Ferestrele de termopan de calitate vin la pachet cu numeroase beneficii pentru orice familie, contribuind in mod activ pe o perioada nelimitata de timp la cresterea confortului, a productivitatii si la mentinerea nivelului de trai la cote optime. Asadar, daca esti in cautare de termopane Bucuresti, poti apela cu incredere la termopane gealan.

De ce sa optezi pentru ferestre PVC gealan

Decizia de achizitionare a unor geamuri termopan nu trebuie sa fie o alegere de impuls, ci una bine gandita, care sa-ti asigure faptul ca te poti bucura de toate beneficiile oferite de aceste geamuri inca din momentul montajului si mult timp de acum incolo.

Cu cat geamurile sunt realizate din materiale calitative si in baza unor tehnici de lucru de ultima generatie, cu atat modelul sau modelele alese de termopane gealan Bucuresti vor fi mai performante si mai eficiente.

Firma Gealan este o companie exclusivista in ceea ce priveste productia geamurilor termopan de cea mai buna calitate, care inglobeaza intr-un sigur produs toate solicitarile clientilor de pe piata - protectie termica, fonica, izolare UV/UVBA, durabilitate si etanseitate perfecta, respectiv siguranta si confort. Pe langa toate acestea, compania iti pune la dispozitie si un design premium usor de introdus in orice stil dorit de amenajare interioara si exterioara, dar si 5 ani de garantie in care te poti bucura pe deplin de avantajele lor. Poti verifica lista de preturi termopan gealan pentru a te convinge ca vorbim de un raport calitate-pret excelent.

Cum alegi termopanele potrivite pentru amenajarea casei tale

Asa cum mentionam si anterior, alegerea termopanelor perfecte nu se face la intamplare, ci tinand cont de o serie de factori cheie care iti vor influenta confortul.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi si/sau achizitionezi ferestrele de termopan este dimensiunea lor. Acestea trebuie sa corespunda intru tocmai dimensiunii ferestrei, fiind indicat sa ai minim o marja de eroare de aproximativ 4-5 cm. Aceasta marja in minus ar putea fi acoperita de spuma poliuretanica utilizata la fixarea geamului. Totusi, trebuie sa te asiguri ca geamul nu e prea mic si ca acest lucru iti poate influenta gradul de vizibilitate si usurinta cu care-ti desfasurai atributiile de pana acum - de exemplu, intinderea rufelor pe sarma. Bineinteles, firma Gealan iti ofera geamuri termopan pe comanda, care corespund perfect cu nevoile locuintei tale.

Un alt lucru important e modalitatea de deschidere si modul de deschidere. Daca incaperea este prevazuta cu un unghi mort, la care nu ai acces sau nu umbli de fel, poti opta pentru un geam cu o laterala fixa si o portiune mobila. Numarul posibilitatilor de deschidere si unghiul de deschidere sunt alti factori ce ti-ar putea influenta confortul si usurinta in utilizare.

De asemenea, este de preferat ca geamul sa fie alcatuit din mai multe camere sau din cat mai multe straturi izolante care ofera o protectie crescuta si o rezistenta sporita. Gealan va ofera geamuri termopan cu pana la 6 camere, acestea fiind totodata si geamuri ce respecta standardele de siguranta si care sunt certificate pentru calitatea lor dovedita.

Prezenta unor sisteme de ventilatie de nivel micro reprezinta un bonus, acest lucru permitand schimbul de aer dintre incapere si mediul inconjurator doar atat cat este necesar, cu pierderi reduse de energie, adica fara costuri crescute la facturi.

In concluzie, Gealan iti poate oferi geamurile de termopan potrivite locuintei tale, fara a lasa loc de comprimisuri privind costurile sau calitatea.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close