Antena 3 CNN Actualitate Cum arată acum "liderul" celor șapte violatori din Vaslui, după un an de pușcărie

Cum arată acum "liderul" celor șapte violatori din Vaslui, după un an de pușcărie

Cum arată acum "liderul" celor șapte violatori din Vaslui, după un an de pușcărie
Sursa foto: Foto. Agerpres
22 Feb 2017   •   19:33

Silviu Burada, liderul celor şapte violatori din Vaslui, a fost adus sub escortă, la Judecătoria Vaslui unde a fost programat un nou termen în dosarul în care acesta solicită revizuirea sentinţei prin care a fost condamnat la 10 ani de închisoare. 

Spre deosebire de primul termen de judecată, când la instanţă au fost aduşi toţi cei şapte condamnaţi din dosar, chiar dacă cererea de revizuire a fost formulată de Silviu Burada şi tatăl acestuia, astăzi în faţa judecătorilor a fost adus numai titularul solicitării, scrie adevarul.ro.

Încătuşat, Burada nu a mai afişat atitudinea sfidătoare şi zeflemitoare cu care a obişnuit pe parcursul procesului, tânărul făcând eforturi să nu plângă când şi-a văzut părinţii pe holul instanţei. 

În faţa judecătorilor, Silviu Burada şi tatăl său au solicitat un nou termen de judecată pentru a-şi angaja un nou apărător. Burada a anunţat că şi-a reziliat contractul cu avocatul cu care a avut angajament până acum, invocând că acesta nu şi-ar fi respectat obligaţiile contractuale în cazul acţiunii pe care Burada ar fi înaintat-o la CEDO.

Solicitarea a fost admisă de instanţă, judecătorii stabilind un nou termen de judecată în dosar pentru data de 8 martie.  

 

×
Subiecte în articol: viol Vaslui violatorii din Vaslui
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close