Antena 3 Actualitate Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate

Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate

de M.Z.    |    12 Iun 2013   •   19:35
Cum comentează Lucian Duţă revenirea sa în fruntea Casei de Sănătate
Sursa foto: Foto: Intact Images

Lucian Duţă susţine că a acceptat nominalizarea preşedintelui de a reveni în fruntea CNAS, pentru a-şi termina proiectele demarate de el. 

 
"Înainte de a fi om politic, sunt medic. Am acceptat nominalizarea pentru a da un impuls actualei conduceri a CNAS să finalizeze proiectele care ajută pacientul: cardul de sănătate şi dosarul electronic al pacientului. Ambele proiecte sunt începute de mine, dar au fost blocate din iunie 2012", a declarat Lucian Duţă, potrivit Mediafax.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) consideră că numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei este "o gafă" a Administraţiei Prezidenţiale, "specifică organizaţiilor mafiote", şi ameninţă că, până la retragere acesteia, CA nu se va întruni.  

Lucian Duţă revine în fruntea Casei Naţionale de Sănătate. Cel care l-a propulsat din nou în conducerea CNAS este chiar preşedintele Traian Băsescu. 
 
Preşedintele Traian Băsescu l-a nominalizat pe Lucian Duţă pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, instituţie pe care a condus-o până în mai 2012, atunci când a demisionat.

Duţă a plecat de la şefia Casei în plin scandal al lipsei citostaticelor.

Lucian Duţă a fost preşedintele CNAS în perioada 2009-2012. 

În prezent, Duţă este membru în BPN al PDL şi preşedinte interimar al PDL sector 1. 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close