Antena 3 CNN Actualitate Cum erau torturate psihic fetele din lotul de gimnastică. Noi dezvăluiri șocante

Cum erau torturate psihic fetele din lotul de gimnastică. Noi dezvăluiri șocante

Cum erau torturate psihic fetele din lotul de gimnastică. Noi dezvăluiri șocante
09 Iun 2016   •   17:07

Dezvăluirile șocante ale Mariei Olaru în cartea autobiografică „Preţul aurului. Sinceritate incomodă”. Pe lângă bătăile pe care le primeau, fetele de la lotul de gimnastică îndurau o teroare psihică incredibilă, se arată în volumul lansat sâmbătă la Bookfest.

„Ştiam că, filmând totul, organizatorii împânziseră locuri cu camere de luat vederi şi microfoane. Fuseserăm prevenite, să nu ne ia gura pe dinainte. (...) De altfel, şi antrenorii noştri şi-au luat toate măsurile de precauţie. Aşa au apărut în conversaţia lor, pe parcursul evoluţiilor noastre, cuvinte neobişnuite precum «lalele» sau «lapte». Chiar dumnealor, amabili, ne-au împărtăşit codul de descifrare: lalele, însemna, de fapt, proaste. Iar laptele nu semnifica deloc culoarea drapelului olimpic, ci... doar blânduţele văcuţe care îl produc”, se arată în cartea Mariei Olaru.

Citiți și: Reacția incredibilă a Marianei Bitang după dezvăluirile făcute de Maria Olaru

Maria Olaru, campioană olimpică, mondială şi europeană cu echipa României, și-a lansat pe 4 iunie cartea în care povesteşte episoade incredibile despre Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ion Țiriac și alte nume mari. Olaru își amintește cum, în locul încurajărilor, primea palme și teroare psihică în timpul antrenamentelor.

Citiți și: Campioana olimpică la gimnastică Maria Olaru, amintiri despre bătaia mâncată la antrenamente

Cătălin Tolontan, dezvăluiri cutremurătoare despre abuzurile de la lotul de gimnastică

 

×
Subiecte în articol: tortura maria olaru mariana bitang
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close